De naam Natursutten betekent eigenlijk ‘natuurlijk zuigen’ en dit is precies waar Natursutten voor staat. Natursutten wil het verschil maken door ouders meer bewust te maken van veilige en verantwoorde babyproducten als alternatief voor babyproducten die potentieel schadelijke stoffen bevatten. De collectie van Natursutten bestaat uit flesspenen en glazen babyflessen. De Natursutten spenen zijn gemaakt van natuurrubber en zijn hierdoor vrij van BPA, ftalaten, polycarbonaten en PVC. Dit maakt Natursutten producten uiterst veilig voor je kindje, wel zo fijn.

De Natursutten flesspeentjes hebben een innovatieve ontwerp met dubbel anti-koliek ventiel dat een evenwichtige doorstroom garandeert en darmkrampjes en gas vorming in baby's buikje voorkomt. De flesspenen worden gemaakt in Italië van natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke chemische stoffe. De vorm van de brede flesspeen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

De glazen babyflessen van Naturssutten worden gemaakt in Frankrijk en zijn gemaakt van borosilicaatglas, de hoogste kwaliteit voor ultieme zuiverheid. Ze zijn vaatwasserbestendig en bestand tegen hitte en plotselinge grote temperatuurverschillen. Hierdoor kunnen de flessen veilig worden opgeborgen in de koelkast en worden opgewarmd. Deze glazen flessen zijn geschikt voor sterilisatie. Alle onderdelen van de flessen zijn vrij van BPA, ftalaten, polycarbonaten en PVC in tegenstelling tot veel plastic flessen. Tevens is het glas van de glazen babyflessen volledig recyclebaar.

Met een set grote flessen 240cc ben je goed voorbereid op de geboorte van je baby en kan er weer een vinkje op je babyuitzetlijst. De kleine flesjes van 120cc zijn vooral handig in het begin, als de baby nog erg klein is en nog niet meer dan 120cc krijgt per voeding. 

 

Sorteer op
© 2020 - 2024 Jouwbabyuitzet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel