Over Jouwbabyuitzet

Enkele jaren geleden begon ik als kraamverzorgster, onervaren, nog geen moeder maar wel bevlogen en vastberaden. Ouders leren in 8 dagen om voor hun nieuwe baby te zorgen en die band te zien groeien van bevalling tot het eind van de kraamtijd is echt één van de mooiste dingen die ik in mijn leven heb mogen meemaken. Tijdens mijn werk als kraamverzorgster kwam ik in aanraking met veel verschillende producten, merken en vooral met veel onzekere ouders. Hoe vaak ik wel niet te horen heb gekregen: 'Ik hoop dat we alles in huis hebben hoor!'.

Toen ik enkele jaren later zelf mama mocht worden, had ik gelukkig mijn kraamzorg ervaring en was het voor mij al veel makkelijker dan voor iedere andere first-time moeder. En zelfs ik stond in winkels met zoveel keus dat mijn hormonen het overnamen en ik daarna huilend in de auto zat. Met mijn website wil ik ouders helpen, stress wegnemen en onzekerheid vervangen voor zekerheid. Ik wil een verschil maken, een vraagbaak zijn en niet alleen zomaar een 'bedrijfje' hebben maar echt helpen in deze periode waarin voorbereiding zo belangrijk is.

Inmiddels ben ik mama van een geweldige zoon Daaf (6) en prachtige dochter Mint (4). De zorg voor mijn kinderen valt helaas niet te combineren met een baan in de kraamzorg en de nachtelijke bevallingsdiensten. Maar het bleef kriebelen. Ik bleef naar beurzen gaan, babysites afspeuren en vakbladen lezen. 
Jouwbabyuitzet was daarom ook geen verrassing toen ik mijn plannen deelde met vrienden en familie.

Baby's zijn mijn passie. Van zwangerschap, bevalling, kraamtijd, tot de eerste dag peuterspeelzaal. Voor baby's zorgen en mijn kennis en ervaring delen zit in mijn bloed. 

Laat jouwbabyuitzet een steuntje in de rug zijn in deze bijzondere tijd. 
Schroom niet om mij een bericht te sturen met al je vragen! Daar ben ik voor. 

Liefs, 
Janique 

    

 

 

© 2020 - 2024 Jouwbabyuitzet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel