Verzending en levering
Heeft u bij ons een pakket of los product besteld dan streven wij er naar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij verwerken de ontvangen bestellingenen dagelijks en streven er naar deze binnen 1-2 werkdagen te verzenden, mits wij het product op voorraad hebben. 

Plaatst u op vrijdagavond, zaterdag of zondag een online bestelling, dan zal uw bestelling maandag worden verwerkt. Tijdens de feestdagen gelden afwijkende leveringstijden. Heeft u vragen over de levertijd van een bepaald product of uw bestelling? Neem dan contact met ons op.

Verzendkosten
Om de verzendkosten die wij in rekening brengen zo laag mogelijk te houden nemen wij een deel van de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een aankoopbedrag tot € 75,00 betaalt u daarom slechts € 3,95 verzendkosten. Bestellingen met een aankoopwaarde van meer dan € 75,00 worden gratis verzonden.

Verzending naar het buitenland
Voor verzending van een bestelling naar België en Duitsland met een aankoopbedrag tot € 100,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Bestellingen voor België en Duitsland met een aankoopwaarde van meer dan € 100,00 verzenden wij gratis.

© 2020 - 2024 Jouwbabyuitzet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel