Privacyverklaring

Privacyverklaring Jouwbabyuitzet
Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer je gebruikmaakt van onze website. Wij verwerken persoonsgegevens op een zorgvuldige en transparante wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We willen je graag informeren over de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring lees je waarom we je persoonsgegevens nodig hebben en wat we hiermee doen.

Welke gegevens verwerken wij?
Wij verwerken persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt. Het gaat om de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer

Waarom hebben wij dit nodig? 
Wij verwerken jouw actief verstrekte persoonsgegevens voor meerdere doeleinden:

  • Voor de communicatie tussen Jouwbabyuitzet en jou. 
  • Om de bestellingen uit te voeren;
  • Om je een nieuwsbrief te sturen.

Is deze verwerking rechtsmatig?
Jouwbabyuitzet verwerkt de gegevens op basis van de volgende grondslagen:

  • Om de overeenkomst tussen Jouwbabyuitzet en jou uit te voeren voor wat betreft de door jou bij Jouwbabyuitzet bestelde producten.
  • Op basis van toestemming, zoals bij het ontvangen van de nieuwsbrief.

Aan wie geven wij jouw gegevens?
Wij verstrekken de door jouw actief verstrekte persoonsgegevens niet aan derden.  

Hoe zit het met de nieuwsbrief?
We sturen je slechts een nieuwsbrief als je hiervoor toestemming hebt gegeven via onze website. In de nieuwsbrief staan updates, acties en nieuwe producten van Jouwbabyuitzet. We willen je erop wijzen dat je je altijd kan afmelden door middel van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief. 

Hoe lang bewaren jullie mijn persoonsgegevens?
De gegevens die wij nodig hebben om te voldoen aan wettelijke verplichtingen bewaren wij zo lang als de wet voorschrijft.

Hoe beveiligen jullie mijn persoonsgegevens?
We treffen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen. Op die manier maken we de kans dat onbevoegde derden bij jouw gegevens kunnen zo klein mogelijk. 

De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd door middel van toegangsbeveiliging met e-mail en wachtwoord/login token. 

Wat zijn mijn rechten?
Je hebt het recht op inzage, correctie, gegevensoverdraagbaarheid, beperking, bezwaar en verwijderen van je gegevens. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor gegevensverwerking weer in te trekken. Je kan een schriftelijk verzoek tot ons richten, waarbij we je vragen een deels afgeschermd identiteitsbewijs mee te sturen. Zo weten we of het verzoek echt van jou komt. Scherm in ieder geval je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en BSN af.

We reageren zo snel mogelijk op je verzoek, maar in ieder geval binnen vier weken. Verder willen we je erop wijzen dat je klachten over de verwerking van jouw persoonsgegevens aan de Autoriteit Persoonsgegevens kunt richten via de website van de Autoriteit.

Wie is mijn aanspreekpunt?
Voor al je vragen kun je contact met ons opnemen. 

Overig
Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen, bijvoorbeeld als de wet wijzigt of als wij nieuwe verwerkingen aangaan. Bij ingrijpende wijzigingen zullen we je daarvan op de hoogte stellen. In de Cookie Policy kun je lezen hoe wij met cookies omgaan.

 

© 2020 - 2022 Jouwbabyuitzet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel